top of page

ОНЛАЙН-САМІТ

HEALING THE WOUNDS OF THE WAR TOGETHER

дводенна серія соціально-психологічних воркшопів для новоприбулих українців в Канаді

Всеканадський онлайн-саміт по зціленню від ран війни покликаний підсвітити важливі теми, з котрими щодня стикаються тисячі українців у вимушеній імміграції і не тільки.

Учасники матимуть змогу розібратись в актуальних для себе питаннях, отримати поради та практичні інструменти для покращення свого стану 

Розклад

10 лютого

 СЛОТ 1 

/ Vancouver — 10 am - 12 pm
/ Calgary — 11 am - 1 pm
/ Regina, Winnipeg — 12 pm - 2 pm
/ Toronto — 1 pm - 3 pm
/ Halifax —  2 pm - 4 pm

Один з воркшопів на вибір (теми пройдуть паралельно в один час)

JPEG image-322871769E31-1.jpeg

Терапевтична дієта

для дітей з аутизмом, зниженою увагою, дислексією та іншими когнітивними розладами

Детальніше про тему ​ — Дисбактеріоз в кишечнику як джерело сповільненого когнітивного мозкового розвитку дітей — GAPS дієта для лікування кішкивника, відновлення флори кишківника, виведення токсинів з організму — Протокол Немечека для коригування дитячого аутизму, внутрішнього стресу, безсоння та інших когнітивних розладів мозку

photo 3.jpg

 

Натуропатія: природні засоби від стресу, тривоги, безсоння та горя

Детальніше про тему На лекції будуть розглядатись методи доступної натуропатичної медицини для боротьби зі стресом: лікарські трави, харчові добавки та гомеопатичні засоби для поширених емоційних станів після травми, а також засоби, що можуть допомогти від тривоги, нападів паніки, безсоння, кошмарів, горя, депресії, хронічного стресу тощо.

 СЛОТ 2 

/ Vancouver — 1 pm - 3 pm
/ Calgary — 2 pm - 4 pm
/ Regina, Winnipeg — 3 pm - 5 pm
/ Toronto — 4 pm - 6 pm
/ Halifax —  5 pm - 7 pm

Один з воркшопів на вибір (теми пройдуть паралельно в один час)

photo 3.jpg

Адаптація у новій країні: чого очікувати та як справлятись з викликами

Детальніше про тему — В чому суть адаптації та які її етапи у вимушеній еміграції? — Як розпізнати, що адаптація відбулась? Як визначити свій етап адаптації та поточний рівень стресу — Основні виклики, з якими стикаються вимушені емігранти, та способи їх подолання. Оцінка наявних та бажаних ресурсів, які допоможуть в адаптації — Бонусна вправа

IMG_9754.JPG

Зцілення від аб'юзивних відносин і домашніх принижень

Детальніше про тему Статистика зазначає, що кожна 3 жінка і кожен 4 чоловік постраждали від домашнього насильства. Будемо шукати причини, усвідомлювати роль батьків, партнерів, культури і суспільства в домашніх насильницьких ситуаціях і зцілюватися та загоювати болючі рани. Залишаємо приниження позаду. Ви маєте право на щастя.

 СЛОТ 3 

/ Vancouver — 4 pm - 6 pm
/ Calgary — 5 pm - 7 pm
/ Regina, Winnipeg — 6 pm - 8 pm
/ Toronto — 7 pm - 9 pm
/ Halifax —  8 pm - 10 pm

Один з воркшопів на вибір (теми пройдуть паралельно в один час)

Screenshot at Jan 15 00-01-34_edited.jpg

Техніки психологічної стійкості: як долати виклики життя

Детальніше про тему Стійкість схожа до м'язів: ми усі з нею народжуємося, усі можемо її розвивати. Як і у спорті - м'язи можна тренерувати під разні завдання: під спринт, під марафон, під багатоборства. Так і зі стійкістю - у житті є різні виклики і нам потрібні різні види психологічної стійкості... На лекції поговоримо про складові психологічної стійкості та способи їх плекання в нашому щоденному житті.

IMG_5381 2.png

Психологія стосунків: як пережити імміграцію та не втратити один одного

Детальніше про тему Для тих, хто знаходиться у вимушеній міграції разом з партнером та намагається вберегти свої стосунки, коли стрес та надмірне навантаження вплинули на емоційну близькість. На цій зустрічі ви дізнаєтесь як розпізнавати та справлятись зі своїм напруженням, як доторкнутись один до одного та знаходити можливості відновити контакт.

11 лютого

 СЛОТ 1 

/ Vancouver — 10 am - 12 pm
/ Calgary — 11 am - 1 pm
/ Regina, Winnipeg — 12 pm - 2 pm
/ Toronto — 1 pm - 3 pm
/ Halifax —  2 pm - 4 pm

Один з воркшопів на вибір (теми пройдуть паралельно в один час)

photo 3.jpg

 

Дихання як інструмент боротьби зі стресом та пошуку рівноваги

Детальніше про тему ​ — Як свідоме дихання може стати ключем до внутрішньої сили — Як дихальні техніки можуть допомогти вирівнювати емоції, надаючи психологічну підтримку в складний час — Ранкові практики для заспокоєння розуму і зниження рівня стресу — Ритуали для саморегуляції психологічного стану — Медитація: внутрішній простір для адаптації до змін 

418531345_915538056589864_2363469340094835656_n_edited.jpg

Growth mindset: формування нової ідентичності та самореалізація при переїзді в нову країну

Детальніше про тему Воркшоп про методи мислення для досягнення успіху в новій країні від професійного коуча міжнародної сертифікації: — Нові ролі, потреби та формування нової ідентичності при переїзді у нову країну — Мислення зростання (growth mindset) як інструмент самореалізації — Групові вправи на розкриття потенціалу та ресурсу

 СЛОТ 2 

/ Vancouver — 1 pm - 3 pm
/ Calgary — 2 pm - 4 pm
/ Regina, Winnipeg — 3 pm - 5 pm
/ Toronto — 4 pm - 6 pm
/ Halifax —  5 pm - 7 pm

Один з воркшопів на вибір (теми пройдуть паралельно в один час)

портрет копіярр.jpg

 

«Повернутись до себе» — пошук професійного шляху в новій країні

Детальніше про тему Вимушений переїзд часто призводить до того, що ми відчуваємо себе розгубленими в новій системі координат. Як жити далі? Що робити? Розглянемо дорожню карту повернення до себе, повернення в професію та окреслимо можливості повного або часткового професійного перезавантаження в Канаді. Мета сесії - підняти віру в себе, адже те, що сьогодні здається неможливим через рік може стати причиною для святкування. Варто зробити перший запланований крок і дорога з'явиться сама собою.

IMG_0874.png

Вимушений переїзд та його вплив на відносини батьків і підлітків: розуміння поведінки та ефективна комунікація

Детальніше про тему Підліткова криза сама по собі досить складна, як для підлітків, так і для їх батьків. А коли додається ще переїзд і війна, батьки можуть відчувати, що все виходить з-під контролю. Та ще й зараз, коли частіше за все з дітьми залишається тільки мама. Як віднайти себе? Як побачити свою дитину за вуаллю кризи, її зміни і нові потреби? Ми друзі чи вороги? Поговоримо про це і спробуємо віднайти всередині більше розуміння і любові один до одного.

 СЛОТ 3 

/ Vancouver — 4 pm - 6 pm
/ Calgary — 5 pm - 7 pm
/ Regina, Winnipeg — 6 pm - 8 pm
/ Toronto — 7 pm - 9 pm
/ Halifax —  8 pm - 10 pm

Один з воркшопів на вибір (теми пройдуть паралельно в один час)

image_6483441.png

 

Як впоратись із тривожністю і знайти енергію жити далі

Детальніше про тему Дивно, але багато хто з іммігрантів, опинившись у безпечному місці, відносній стабільності і отримавши купу нових можливостей, не може зрушити з місця. Життя наче завмирає. Сил нема. І тільки наважуєшся зробити крок вперед, як емоційна гойдалка несе тебе назад. Чому так відбувається? Що може викликати тривогу? Що з цим робити? Як відновити власне «енергопостачання»? - будемо розбирати на майстер класі

свсв_edited.jpg

Марія Петрицька

Харчування під час стресу: що важливо знати, щоб зберегти здоров'я та нормальні стосунки з їжею

Детальніше про тему Поговоримо, як харчування допомагає у стресових ситуаціях, що таке подвійна пастка харчування та як з неї вийти, щоб зберегти здоров’я.

w3.png
ddd.png
s33.png

12 воркшопів

за 2 дні

онлайн на платформі Zoom

одночасно для всіх провінцій Канади

за фінансової підтримки Canada Ukraine Foundation

УЧАСТЬ БЕЗКОШТОВНА

bottom of page